Benny Holst

Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.

Med mere end 40 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny Holst udgivet endnu et album: 'Sepiadage'' som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009. Comeback-albummet 'Himlen må vente' fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum.

Martin Andersen

Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkesteret.

Spiller endvidere sammen med MusikOrkestret

Pressen skrev bl.a.:"...i dag er han vokset til en gudbenådet solist" og "Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo.  Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os til at tænke på ham som et musikalsk geni."

Spiller endvidere sammen med det gendannede MusikOrkestret

Jacob Rathje

Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil. Han har desuden været frontmand i bandet THE YOUNG COMETS.

Pressen skrev bl.a.:"Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide improvisationer. Det er tydeligt at han har et samlende overblik og han matcher de to andre perfekt.